0 507 613 07 66
+90 232 261 16 93
info@parafin-vazelin.com

PARAFİN-VAZELİN, BİR EFEYAĞ MARKASIDIR.
VAZELİN-PARAFİN, BİR EFEYAĞ MARKASIDIR.

Sıvı(Likit) Parafin

Bu ürünler, renksiz , berrak, kokusuz, floresan olmayan yağlardır. özel bir işleme tabi tutularak ve saf hale getirilerek üretilirler. Tortu,asit ve çamur formasyonu oluşturmazlar. Bakteri oluşumuna izin vermezler.

Parafin petrolün rafinasyon işleminden sonra elde edilir, ayrışmadan sonra damıtılır ve likit (sıvı) yada damıtmaya bağlı olarak solit (katı) şeklini alır.

KULLANIM ALANLARI : İlaç ve kozmetikte , Merhemler , Deri Kremleri , Saç Preparatları , Bebe Yağları, Losyonlar, Rujlar, Masaj Yağları, Gıda Makinelerinin Yağlanmasında, Besin-Kimya ve genel sanayide, Tekstil, Kağıt Sanayii, Haşare İlaçlarında, Polistyren imalinde yumuşatıcı, Özel Deri Yağlarında, Cila, mürekkep ve boya imalinde, Köpük kesme imalinde bu sektörlerin bir çoğunda çeşitli amaçlarla kullanılmaktadır.

LİKİT PARAFİN ÇEŞİTLERİ

  • Likit & Sıvı Parafin
  • Mineral Yağlar
  • White oil KS
  • Mineral Oil
  • Sıvı & Likit Vazelin
  • Masaj Yağı İnce & Kalın
  • SIVI(LİKİT)PARAFİN